Rijen


Voor de veiligheid van onze kinderen worden alle kinderen ofwel opgehaald door een ouder, ofwel gaan zij mee met de rij

In corona gelden extra afspraken.     


Algemene afspraken: 

Kinderen worden steeds opgehaald door een volwassene.

Wie met een rij naar huis gaat heeft hiervan een schriftelijke toestemming in de agenda (sticker). 

Alle kinderen in de rij dragen verplicht een fluohesje.
Wie fietst graag ook een fietshelm. Kinderen worden steeds opgehaald door een volwassene.   


CORONA-aanpassing

binnen langs bruine poort (Kloosterstraat)

buiten langs blauwe deuren (Muscarstraat) middag (11u55) avond (15u55 tot 16u10)


Na 16u10 binnen en buiten langs blauwe deuren. 

Na 16u20 ophalen in opvang.Kinderen die met de rij naar huis gaan, hebben hiervan een schriftelijke toestemming in het schriftje/de agenda.  


 Een kleuter kan enkel met de rij naar huis, als die vergezeld wordt door een oudere broer/zus van de steen.   


De steenrij stapt met de kinderen van stap naar steen. De kinderen worden overgestoken aan de Koningin Astridstraat en Rembertstraat.


De rij Kloosterstraat stapt met de kinderen langs de Kloosterstraat.  Kinderen kunnen oversteken op beide zebrapaden ter hoogte van crèche Tsjoek-Tsjoek. Kinderen gaan van de speelplaats automatisch naar de opvang.  

Vanaf 16u20 kunnen zij aan de deur van de opvang opgehaald worden. 
Kinderen mogen de school enkel verlaten met een volwassene.  Alle anderen gaan met een rij naar huis.   


Afhalen kan aan het zwarte hek en aan de nadars bij de bruine poort op de parking ('putrij'). In beide gevallen kunnen de kinderen enkel naar huis onder begeleiding van een volwasseneKinderen die met de rij naar huis gaan, hebben hiervan een notitie in de agenda. 


De staprij / rij Kloosterstraat vertrekt in de Steen aan de houten poort. Een eerste keer oversteken gebeurt aan het zebrapad bij de glasbokaal. Ze begeleidt de kinderen verder tot aan de stap die daar worden opgehaald. De kinderen die langs de Kloosterstraat naar huis gaan, kunnen oversteken op beide zebrapaden ter hoogte van crèche Tsjoek-Tsjoek.


De rij Rembertstraat vertrekt in de Steen aan het zwarte hek. Ze begeleidt de kinderen bij het oversteken aan het Kruispunt Koningin Astridstraat en Rembertstraat.    


 De rij Lokaalstraat vertrekt in de Steen aan de houten poort. Ze begeleidt de kinderen bij het oversteken aan de Lokaalstraat, Corneliusstraat en Lane. De kinderen die naar de studie gaan vertrekken pas om 16u10 vanuit de steen naar het studielokaal. Zij worden opgehaald in het studielokaal (Stap, boven de opvang).